Over ons

AvantiZorg is een vooruitstrevend thuiszorgteam uit Beesd (gemeente West Betuwe), dat inspeelt op de nieuwe ontwikkelingen in de samenleving. De twee oprichters van AvantiZorg hebben ruime ervaring in alle disciplines van de zorg en met name in de wijkverpleging. Wij hebben ons omringd met ervaren en betrouwbare collega’s die dezelfde hoge eisen stellen aan de kwaliteit van zorg. Zo kunnen wij de zorg altijd afstemmen met aandacht voor uw wensen en wordt u geholpen door een klein vast team.

Onze medewerkers werken met een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Dit betekent dat zij digitaal rapporteren en de gegevens kunnen inzien. Hun handelingen en bevindingen rapporteren ze via een mobiele telefoon of tablet in ons cliëntinformatiesysteem.
De privacy van uw gegevens is gewaarborgd door maatregelen die voldoen aan wettelijke eisen. Zo werken onze medewerkers bijvoorbeeld met een dubbele inlogcode. U (of uw contactpersoon/wettelijk vertegenwoordiger) bepaalt wie inzage heeft in uw gegevens.
U krijgt via een inlogcode inzicht in uw eigen clientdossier. Online bekijkt u (of uw contactpersoon/wettelijk vertegenwoordiger) dan zelf uw gegevens.

Werkwijze

Onze werkwijze is cliëntgericht en kenmerkt zich door service, snelheid en efficiency. Wij proberen u binnen 24 uur na uw eerste vraag om hulp (telefonisch of via internet) thuis te bezoeken. Samen met u inventariseren wij wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u nog geen indicatie hebben dan kan onze Wijkverpleegkundige deze voor u opstellen.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om zorg particulier in te kopen. U bent dan niet gebonden aan een indicatie waarbij u kunt kiezen voor iedere vorm van zorgverlening op vrijwel ieder moment. U kunt er ook voor kiezen aanvullend op uw indicatie zorg particulier in te kopen, als extra zorgverlening. Zorg die u particulier betaald is gedeeltelijk fiscaal verrekenbaar.